Vi hoppas att du kommer att älska allt du beställer från oss, men oroa dig inte om något inte står rätt till, du har 30 dagar på dig att returnera eller byta ut samma vara mot en annan färg, storlek, etc (så länge som det är samma pris eller lägre).

Använd vår returportal för att skriva ut en returetikett: https://return.shipmondo.com/oliprik-se

Vi ger dig full återbetalning (eller skillnad, om någon, vid byten) med samma metod som du använde för att betala, och allt vi ber om är att varorna returneras i perfekt skick. Det betyder: rena, oanvända, otvättade och ha alla sina etiketter på. Varor som returneras till oss i ett icke säljbart skick, kommer inte att återbetalas och kan skickas tillbaka till dig.

Observera att om vi inte har gjort ett misstag kan fraktkostnader inte återbetalas.

För alla frågor, maila oss på support@oliprik.com.

 

Hur man returnerar eller byter

  1. Vänligen maila oss på support@oliprik.com och meddela oss om ett utbyte eller retur. Du kan enkelt trycka på svara på din orderbekräftelse via e-post och meddela oss där. Om du skriver till oss i ett separat mejl, vänligen ange ditt ordernummer, namn, adress och telefon.
  2. Packa ditt plagg i originalkartongen (vi vill verkligen försöka hålla avfallet till ett minimum, så tänk på miljön och återanvänd vår förpackning så mycket som möjligt).
  3. Fyll i en anteckning med din anledning till att returnera varan, till exempel "För stor" och i förekommande fall uppgifter om den nya storleken eller färgen som du vill ha i utbyte. Inkludera lappen i paketet. Maila oss helst även denna information till support@oliprik.com.
  4. Använd vår returportal för att skriva ut en returetikett: https://return.shipmondo.com/oliprik-se
  5. Eller skicka den själv till: OLI PRIK S. Schandorphs Vej 16B DK-2800 Kgs. Lyngby Danmark (Kom ihåg att det ekonomiska ansvaret för returen är ditt tills den når oss.)
  6. När din retur har mottagits, behandlats och godkänts av oss kommer vi att be din bank att behandla en återbetalning. Detta görs inom 14 arbetsdagar och kommer att visas på ditt nästa kontoutdrag, beroende på den utfärdande bankens handläggningstid och/eller faktureringscykel - observera att vi inte kan påverka detta. Din återbetalning kommer att betalas med samma betalningsmetod som du valde för köpet.